18-19 mei Duitsland Weekend

Land: Duitsland
Verblijf: Hotel
Sterren: 4 sterren
62KM Venlo
15KM Kosaido
18KM Düsseldorfer Golfclub

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op 18 en 19 mei gaan wij een historische wedstrijd organiseren met 44 Nederlandse golfers tegen 44 Duitse golfers, wij gaan tegen hen golfen op hun eigen (golf)terrein en dat zal niet mee vallen. Dit weekend wordt echt onvergetelijk. Op zaterdag spelen wij een oefenronde en voor iedereen die dat leuk vindt spelen wij dan een eigen Skins game. Dat houdt in dat je 2 Euro per hole inlegt en dat je heel veel geld kunt winnen. Er is maximaal 44 x 36 Euro (inleg pp) te winnen, ofwel € 1584,- op zaterdag (als iedereen aan de Skins meedoet, dit is geen verplichting). Skins houdt in dat per hole de beste score telt. Spelen twee spelers dezelfde score, dan schuift de Skin door naar de volgende hole. In theorie kan dit oplopen tot hole 18. Pas na de wedstrijd weet je of je gewonnen hebt. Op zondag spelen wij dan de wedstrijd tegen 44 Duitsers. Dan spelen wij een stableford wedstrijd. Na de wedstrijd op zondag dineren wij nog en rond 19.30 kunt u naar huis of u kunt op 20 juni nog mee golfen op de Düsseldorfer Golfclub. Na de wedstrijd en het diner vertrekken wij naar het hotel toe. Pro’s zijn natuurlijk ook welkom.

Wij verblijven op iets meer dan een half uur rijden van Venlo in het prachtige viersterren Hotel am Ruhrufer Business & Golf, zoals de naam ook doet vermoeden aan de oever van de rivier de Ruhr. Alle kamers beschikken over Wifi, een luxe zithoek en een ruime badkamer. Verder beschikken de kamers over een kluisje, een haardroger, een telefoon met directe buitenlijn, een kleurentelevisie en badjassen. Hotel am Ruhrufer Business & Golf beschikt over een sauna en een fitnessruimte waar u heerlijk kunt ontspannen.

Wij dineren beide avonden op Golfclub Kosaido. Golfclub Kosaido heeft een zeer sfeervol restaurant met een ruime keuze aan gerechten. Het restaurant beschikt over zeer goede koks en ook de gerechten passen binnen de hoge kwaliteit die zowel het hotel als de golfbaan bieden. Het hotel biedt een gratis pendeldienst naar de golfbanen. Dus mocht u trek hebben in een een glaasje wijn of bier dan hoeft u niet meer naar het hotel terug te rijden.

Golfclub Kosaido is een moeilijke golfbaan met veel hoogteverschillen. De hoogteverschillen lopen op tot wel 50 meter. U klimt en daalt constant en u staat zelden recht bij uw slag. De greens zijn goed en de baan is mooi onderhouden. Op diverse holes liggen waterhindernissen op tactische plaatsen, waar u rekening mee dient te houden bij uw slag. Kosaido is een echte ‘kuitenbijter’ en mocht u een buggy willen reserveren, wees hier dan aub op tijd mee, want we gaan in totaal met 88 golfers de baan in.

Er wordt natuurlijk gezorgd voor mooie prijzen, zowel teamprijzen als individuele prijzen. Dit wordt een geweldig weekend, waarbij golfen, netwerken, lekker eten en gezelligheid de belangrijkste ingrediënten zijn.

Het programma is als volgt:

18 mei
11.00 Aankomst
13.00 Start eerste ronde Kosaido
19.00 Diner
22.00 Aankomst hotel Ruhrufer Business & Golf

19 mei
08.30 Ontbijt
10.30 Shotgun start Kosaido
12.30 Lunch wordt in de baan verzorgd afhankelijk van op welke hole je start
17.00 Diner en prijs uitreiking
19.30 Einde avond

Er is nog de mogelijkheid om een extra nacht te blijven en te golfen op 20 mei. Dit is een extra programma en geen verplichting.

20 mei
08.00 Ontbijt
10.00 Golfen op Düsseldorfer Golfclub.
15.00 Einde dag en naar huis.

Wij berekenen 75 Euro voor alle consumpties, het is onmogelijk om lokaal alles individueel af te rekenen. Voor dit geld wordt huiswijn geschonken, bier, koffie, water en thee.