Bucuti & Tara Beach Resort

Land: Aruba
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
8KM Aruba Airport
1KM Divi Golf
9KM Tierra del Sol

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Op Aruba ontdekten wij weer een geweldig resort aan het strand. Bucuti & Tara Beach, ‘Aruba’s most romantic getaway’, ligt op een steenworp afstand van Divi Golf en op slechts 10 KM van Tierra dol Sol, de twee golfbanen van Aruba, die beiden zeer de moeite waard zijn om te spelen. U voelt zich hier direct thuis, want er wordt natuurlijk Nederlands gesproken. Dit Adults Only resort (18+) is de plek om echt te ontspannen. U geniet hier van zon, zee strand & natuurlijk golf. De luxe kamers zijn voorzien van een Flatscreen TV, een luchtontvochtiger en een zuiveringsinstallatie, WiFi, een kluisje, een ruime badkamer met een douche, een magnetron, een minibar, badjassen, een terras of een balkon. U kunt met een toeslag ook zeven andere kamertypen boeken. U kunt hier genieten van schoonheidsbehandelingen of een ontspannen massage ondergaan. Ook vindt u hier een buitenzwembad dat aan het strand.

U kunt dineren in één van de drie restaurants op het resort. U kunt dineren in restaurant Elements, dat de internationale gerechten serveert. Ook kunt u kiezen voor restaurant Carte Blanche en Tara Lounge, die beiden lokale gerechten serveren. Het maakt niet uit welk restaurant u kiest, uw keuze is altijd de juiste keuze, aangezien er heerlijke maaltijden worden bereid door de zeer professionele koks. Natuurlijk kunt u na afloop nog een heerlijke cocktail drinken bij één van de bars op het resort.

U gaat golfen op the Links Divi Aruba. Deze schitterende negen holes golfbaan is goed onderhouden en een genot om te spelen. De golfbaan is zo goed als vlak, maar kent een behoorlijk aantal waterhindernissen, waar u rekening mee dient te houden. De altijd aanwezige wind maakt deze golfbaan tot een grote uitdaging, maar u zult hier altijd genieten, alleen al van het uitzicht op en rond de golfbaan.

U kunt ook golfen op de prachtige golfbaan van Tierra del Sol. Deze 18 holes golfbaan is zeer uitdagend, vanwege de vele fairway- en greenbunkers, op sommige holes liggen tien of meer bunkers. De greens zijn zeer snel en goed onderhouden. Er zijn voldoende hoogteverschillen, waardoor u vaak kunt genieten van het uitzicht over de Caribische Zee. De baan is vrij open, waardoor de altijd aanwezige wind een grote invloed heeft op uw slagen. Probeer uw golfbal vooral laag te houden.

Dit resort ligt aan zee, dus u kunt heerlijk in een strandstoel liggen en genieten van het rustige privéstrand, waar u kunt uitrusten en snorkelen. Op Aruba is heel veel te doen en het grote voordeel is dat alles wat u kunt doen op maximaal een half uur rijden ligt, want groter is het eiland niet. U kunt hier alle watersporten beoefenen, fietsen, maar ook een autosafari boeken. De mogelijkheden zijn oneindig en het is bijna altijd mooi weer en 27 graden, kan het nog mooier?