Chateau de la Bégude

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1320 KM Breda
29KM Nice Airport
0KM Golf Opio Valbonne
5 KM La Grande Bastide Golf
9KM Golf Saint Donat
10KM Golf Royal Mougins

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Chateau de la Bégude ligt niet ver van Cannes in Zuid-Frankrijk en is absoluut één van de topbestemmingen in deze regio. De kamers hebben allemaal een mooi uitzicht en deze zijn van alle gemakken voorzien. Op de kamers vindt u airconditioning, een ruime badkamer, een telefoon met directe buitenlijn, een minibar en een kluisje. U kunt hier ook heerlijk aan het zwembad liggen en sporten in de fitnesszaal of nog even tennissen voor of na het golfen.

U kunt lunchen in Restaurant la Bégude, waar men traditionele Mediterraanse gerechten serveert en voor een gastronomisch diner kunt u terecht bij Restaurant le Ciste. Het is heel fijn om hier te dineren op het terras terwijl u over de prachtige golfbaan heen kijkt.

U kunt hier golfen op de schitterende golfbaan van Opio Valbonnen Golfclub. De eerste negen holes zijn smaller en kennen wat meer hoogteverschillen terwijl de tweede negen holes wat breder zijn en makkelijker zijn, zodat u hier vaker kunt afslaan met een driver. De greens zijn heel snel en hier zijn best veel bunkers die uw ronde er niet gemakkelijker op maken.

U kunt ook golfen op de golfbaan van La Grande Bastide. Deze golfbaan heeft wat wijdere fairways en greens die bewaakt worden door heel veel Bunkers. Deze golfbaan biedt een geweldig uitzicht over Grasse, Opio & Chateauneuf.

U kunt met een toeslag ook terecht op de prachtige golfbaan van Royal Mougins. Iedere hole heeft een eigen karakter, een karakter dat niet altijd vriendelijk is voor uw score, maar of u een birdie of een double bogey maakt, aan iedere hole zult u een speciale herinnering bewaren. Royal Mougins laat zich door niemand temmen. Met name de hoogteverschillen, de zeer snelle greens, de diepe bunkers, de vele stroompjes en waterhindernissen maken deze golfbaan tot een waar paradijs. Eigenlijk maakt een hoge of lage score niet uit op Royal Mougins. Deze golfbaan sluit u hoe dan ook in uw hart.

In de omgeving zijn nog veel meer golfbanen zoals Saint Donat, Cannes Rivièra Golf, Cannes Mandelieux en nog veel meer golfbanen.