Chateau de Taulane

Land: Frankrijk
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
1270KM Breda
1341 Utrecht
68Km Nice Airport
0KM Golf de Taulane

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

In het achterland van Cannes, op iets meer dan anderhalf uur rijden van de Middellandse Zee ligt een verborgen parel, die eigenlijk door iedere golfer ontdekt zou moeten worden. Een Chateau hotel dat zo mooi is dat u er direct verliefd op wordt. Dit is een plek waar u zich thuis voelt en het enige nadeel dat dit hotel heeft is het gevoel dat u zou willen blijven op het moment dat u vertrekt. Dit hotel is van alle luxe voorzien die u zich kunt wensen. Op uw kamer vindt u u een kluisje, airconditioning, badjassen, een ruime badkamer, een zitje, een kleurentelevisie en een minibar. Verder kunt u genieten van de uitgebreide wellness, met een binnen- en een buitenzwembad, , een Jacuzzi, een solarium, een sauna, strandstoelen, een rustruimte en drie massagekamers.

Chateau de Taulane beschikt over twee restaurants. Het restaurant La Marquise de Lisle is een geweldig restaurant, met een prachtig uitzicht over het land landschap van de Verdon. U kunt hier genieten van de verse Provencaalse specialiteiten. Het andere restaurant Trattoria da Mario is heerlijk om te lunchen en u kijkt hier uit over de golfbaan. U proeft hier van Italiaanse gerechten met een Provencaalse ‘touch’.

Golf de Taulane is ook uniek. Deze golfbaan ligt op 1000 meter hoogte en dat merkt u natuurlijk in de vlucht van uw golfbal, want deze vliegt een stukje verder dan normaal. Golf de Taulane behoort tot de twintig mooiste golfbanen van Frankrijk. Deze golfbaan is aangelegd op 120 hectare en maar liefst 6300 meter lang. Het onderhoud is zeer goed en u geniet hier van de prachtige natuur en het uitzicht gedurende uw ronde.

In de omgeving is ook van alles te doen, maar een echte aanrader is Les Gorges du Verdon. Dit is de ‘Grand Canyon’van Frankrijk en misschien wel één van de mooiste plekken van Europa. In de zomer kunt u hier ook heerlijk genieten op het water met een kano of een bootje.