Golfhotel Brunnwies

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 4 sterren
715KM Venlo
0KM Brunnwies Course
0KM Uttlau Course
1KM Lederbach Course
3KM Beckenbauer Course

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Golfhotel Brunnwies maakt onderdeel uit van Golfresort Bas GriesBach, het golfparadijs dat over maar liefst acht hotels en tien golfbanen beschikt. Het hotel van Brunnwies ligt aan de golfbaan en is echt een zeer sfeervol hotel met hele mooie, ruime kamers. Deze kamers beschikken allen over een luxe badkamer, een haardroger, een kluisje, een minibar, een kleurentelevisie, een telefoon met directe buitenlijn, een zeer ruim balkon en een prachtig uitzicht over het dal. U kunt hier genieten van de sauna en de ‘stiltekamer’ waar u na een ronde golf helemaal tot rust komt. U kunt hier ook een massage boeken op afspraak.

U kunt hier goed dineren en ook de lunchkaart is geweldig. Vanaf het terras heeft u een geweldig uitzicht over de golfbaan, waardoor de gerechten nog beter smaken. Op dinsdagavond is het hier altijd ‘Hamburger Abend’ en de heerlijkste hamburgers worden hier geserveerd. Het is ook mogelijk om in één van de zeven andere restaurants te dineren die zich allen binnen drie kilometer afstand bevinden, zodat u kunt genieten van een heerlijke variatie.

Bad Griesbach beschikt over tien golfbanen, waarvan de mooiste vijf echte 18 holes Championship banen zijn. Golfclub Brunnwies (ligt aan het hotel) mogen wij kwalificeren als een hele mooie en heuvelachtige golfbaan. Deze golfbaan behoort tot de mooiste twintig golfbanen van Europa. Bernhard Langer heeft zijn best gedaan om golfers van ieder niveau uit te dagen en dat is gelukt. De baan is prachtig, maar ook het uitzicht is hier geweldig. U kijkt uit over prachtige landschappen en bossen. Vaak wordt dit ook wel het Toscane van Bavaria genoemd. De golfbaan is heuvelachtig, de greens supersnel, de fairways kort gemaaid, alles klopt hier.

St Wolfgang Uttlau ligt op 300 meter van het hotel en heeft een aantal holes die vlak zijn, een aantal bosholes en een aantal holes met behoorlijke hoogteverschillen. U geniet hier van de snelle greens en kort gemaaide fairways. Deze golfbaan is zeer uitdagend.

Al jaren wordt op de Beckenbauer Course de European Tour Porsche Cup gespeeld. De greens worden hier nog met de hand gemaaid en zijn zo snel dat het waarschijnlijk een aantal holes duurt voordat u hier aan gewend bent . Deze golfbaan is wel vlak, maar heeft een hoge moeilijkheidsgraad. De waterhindernissen en de rivier de Rott maken het niet gemakkelijk. Gedurende uw ronde heeft u het gevoel dat als er ooit een perfecte golfbaan bestaat, dat het weleens de Beckenbauer Course zou kunnen zijn.

De Audi Course ligt direct naast de Beckenbauer Course. Ook deze golfbaan is ontworpen door Bernard Langer, maar deze golfbaan is weer heel anders. De greens zijn anders qua snelheid dan de Beckenbauer Course en zelfs  het gras is anders. U mag natuurlijk alleen het beste verwachten van een golfbaan waar auto merk Audi zich aan heeft verbonden. U vindt hier veel verhoogde greens, een aantal doglegs en waterhindernissen die de ronde niet simpel maken. Het kiezen van de juiste golfclub is echt heel belangrijk, anders bent u snel uw golfbal kwijt. Deze golfbaan is één van de parels van Bad Griesbach.

Golf Course Lederbach is ook een prachtige golfbaan met hoogteverschillen die bijna ongekend zijn. U dient hier zeer strategisch te spelen en de negende hole ook wel ‘hartbeat hill’ genoemd is echt één van de zwaarste holes die wij kennen. De greens zijn ook hier heel erg snel en het onderhoud is van zeer hoog niveau.

Op enkele minuten van het hotel ligt het grootste gedeelte van Resort Bad Griesbach, waar ook heel veel faciliteiten zijn. U vindt  hier ook nog veel restaurants, er is een hele grote Wellness, er zijn meerdere huisartsen, een supermarkt en een stuk of twintig winkeltjes. Het resort zelf is autovrij, u kunt uw auto in de parkeergarage parkeren. U kunt hier wandelen, sporten zoals tennis, volleybal en vele andere sporten beoefenen.