Hotel Maximillian

Land: Duitsland
Verblijf: Resort
Sterren: 5 sterren
715KM Venlo
1KM Beckenbauer Course
1KM Audi Course
3KM Lederbach Course
5KM Uttlau Course

E-mail sturen

Heeft u een specifieke vraag stel deze dan via het formulier hieronder. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen.

Naam*
E-mail*
Telefoon
UW vraag*

Informatie aanvraag

Via dit formulier vraagt u geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen als u specifieke vragen heeft.

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoon*
GVB* Hebben alle reizigers een GVB:
Ja Nee
Handicaps* Handicaps van alle reizigers:
Aantal personen*
Aankomst
Vertrek
Opmerkingen

Hotel Maximillian is onderdeel van het Golfresort Bad Griesbach, dat maar liefst acht hotels en tien golfbanen telt. Dit luxe vijfsterrren hotel biedt alles wat u maar zou kunnen verwachten van een hotel. De mooie kamers zijn allen uitgerust met een minibar, een kluisje, een LCD scherm, gratis WiFi, badjassen en een ruime badkamer. U kunt hier genieten van de royale Wellness, waar u kunt genieten van een binnen- en een buitenzwembad met veel privacy. Ook kunt u hier genieten van het Turkse Aromadampbad en de Finse Sauna. Verder kunt u hier afkoelen in de unieke Sneeuwgrot. Op nog geen honderd meter van het hotel bevindt zich nog een zeer uitgebreide Wellness met tien zwembaden, een zoutgrot, diverse sauna’s een bubbelbad en nog veel meer.

Bad Griesbach beschikt over tien golfbanen, waarvan de mooiste vijf echte 18 holes Championship banen zijn. Al jaren wordt op de Beckenbauer Course de European Tour Porsche Cup gespeeld en deze golfbaan  is ontworpen door Bernhard Langer. De greens worden hier nog met de hand gemaaid en zijn zo snel dat het waarschijnlijk een aantal holes duurt voordat u hier aan gewend bent . Deze golfbaan is wel vlak, maar heeft een hoge moeilijkheidsgraad. De waterhindernissen en de rivier de Rott maken het niet gemakkelijk. Gedurende uw ronde heeft u het gevoel dat als er ooit een perfecte golfbaan bestaat, dat het weleens de Beckenbauer Course zou kunnen zijn.

De Audi Course ligt direct naast de Beckenbauer Course. Ook deze golfbaan is ontworpen door Bernard Langer, maar deze golfbaan is weer heel anders. De greens zijn anders qua snelheid dan de Beckenbauer Course en zelfs  het gras is anders. U mag natuurlijk alleen het beste verwachten van een golfbaan waar auto merk Audi zich aan heeft verbonden. U vindt hier veel verhoogde greens, een aantal doglegs en waterhindernissen die de ronde niet simpel maken. Het kiezen van de juiste golfclub is echt heel belangrijk, anders bent u snel uw golfbal kwijt.
Deze golfbaan is één van de parels van Bad Griesbach.

St Wolfgang Golf Course Uttlau behoort ook tot het rijtje geweldige golfbanen dat u hierboven ziet. St Wolfgang heeft een aantal holes die vlak zijn, een aantal bosholes en een aantal holes met behoorlijke hoogteverschillen. U geniet hier van de snelle greens en kort gemaaide fairways.

Golf Course Lederbach is ook een prachtige golfbaan met hoogteverschillen die bijna ongekend zijn. U dient hier zeer strategisch te spelen en de negende hole ook wel ‘hartbeat hill’ genoemd is echt één van de zwaarste holes die wij kennen. De greens zijn ook hier heel erg snel en het onderhoud is van zeer hoog niveau.

Ook Golfclub Brunnwies mogen wij kwalificeren als een hele mooie en heuvelachtige golfbaan. Deze golfbaan behoort tot de mooiste twintig golfbanen van Europa. Bernhard Langer heeft zijn best gedaan om golfers van ieder niveau uit te dagen en dat is gelukt. De baan is prachtig, maar ook het uitzicht is hier geweldig. U kijkt uit over prachtige landschappen en bossen. Vaak wordt dit ook wel het Toscane van Bavaria genoemd. De golfbaan is heuvelachtig, de greens supersnel, de fairways kort gemaaid, alles klopt hier.

Bent u eenmaal op Resort Bad Griesbach, dan heeft u hier alles wat u nodig heeft. U vindt  hier ook nog veel meer restaurants, er is een hele grote Wellness, er zijn meerdere huisartsen, een supermarkt en een stuk of twintig winkeltjes. Het resort zelf is autovrij, u kunt uw auto bij de parkeergarage naast het hotel parkeren. U kunt hier wandelen, sporten zoals tennis, volleybal en vele andere sporten beoefenen.